Psi smanjuju stres na posluPsi smanjuju stres na poslu. Zaposleni koji na posao dovode svog psa manje su podložni stresu i više vole svoj posao, jednostavno zato što ih prisutnost njihovog ljubimca u uredu čini sretnim. To su stvorenja koja čine za nas nevjerovatne stvari. Ovo su samo neke...

Lejla Kazinic KrehoDepresiju možete pobijediti i u svojoj kuhinji koristeći u prehrani prirodne prozake. Izgleda da je hrana bogata aminokiselinom triptofan jedno od rješenja. Kroz "Nutritivni vodič protiv depresije" vodi vas dr. Lejla Kažinić Kreho.

Viola vas poziva na radionicu prirodne ljetne kozmetikeŽelite li uživati u suncu i ljetu, unaprijediti zdravlje i pobrinuti se za ljepotu - krajnje je vrijeme da se počnete pripremati! Viola vas poziva na veselo popodnevno druženje –  radionicu prirodne ljetne kozmetike!

Jogom do zdravlja vježbe za kralježnicuLeđa vas bole? Sjedite po cijeli dan? Posvetite li sebi samo nekoliko minuta dnevno, a predlažemo ujutro, prestat će bolovi u kralježnici. Vježbe za kralježnicu pokazala je Iva Rinčić iz udruge Jogom do zdravlja, više informacija na portalu Joga.hr.

Kreativan ured kod kućeRad od kuće je postao više od trenda. Mali kućni ured ne zahtjeva puno prostora, ali zahtjeva puno kreativnosti. Zato smo skupili 30 prekrasnih kućnih ureda koji će se najviše svidjeti ženskoj publici.