sales pitch njemačko trgovinska komora ZagrebPoduzetnički portal Mojbiz.com i Mirjana Fijolić u suradnji s Njemačko-hrvatskom industrijskom i trgovinskom komorom organizira 05. prosinca 2017. trening prodaje, komunikacijskih tehnika i prodajnog pitcha.

Business-LensRegistracijom i popunjavanjem Business Lensa otvorila se mogućnost informiranja o događanjima u sklopu Programa za poduzetnice u Hrvatskoj.

PILC 2017 OpatijaŠesta PAR International Leadership Conference (PILC) „Kreativno liderstvo“ održat će se 24. i 25. ožujka, 2017 u Opatiji.

Best Stay 2017 dodjele nagradaPotencijal luksuznog turizma, njegove karakteristike i budućnost razvitka bit će glavne teme ovogodišnjeg Best Stay poslovnog događaja koji će se održati 19. i 20. listopada u Hotelu Park Split.

BBEE poslovni forum 2017 BeogradVrlo zanimljivo i ekskluzivno događanje - dvodnevna Konferencija odvijat će se u Beogradu 29. i 30. svibnja 2017. u Hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Ovaj događaj već su nazvali "Dva najbolja poslovna dana u 2017. " Mojbiz.com medijski je pokrovitelj događanja i na proljeće putuje u Beograd!!