BBEE poslovni forum 2017 BeogradVrlo zanimljivo i ekskluzivno događanje - dvodnevna Konferencija odvijat će se u Beogradu 29. i 30. svibnja 2017. u Hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Ovaj događaj već su nazvali "Dva najbolja poslovna dana u 2017. " Mojbiz.com medijski je pokrovitelj događanja i na proljeće putuje u Beograd!!

Brian Tracy - najtraženiji trener za prodaju u svijetu, Dr Marshall Goldsmith koji je na svečanosti Thinkers50 u Londonu ponovno prepoznat kao svjetski broj 1 poslovni um i kao svjetski broj 1 izvršni trener za srednji i top menadžment ... Dr Gennady Polonsky, Phd u međunarodnoj ekonomiji, Prof na Brunel University UK, autor knjige " Menadžment u ekonomijama u tranziciji - od Berlinskog do Kineskog zida", inače je radio i u Srbiji pri EU (VNG Holandija) kao konsultant    i .... ostalim predavačima, pod naslovom Balkan Business Executive Education (BBEE) FORUM.

Na sajtu više informacija o predavačima. 

Upoznajte vrhunske stručnjake: Tracy, Goldsmith, Polonsky

VIP sesije sa Brian Tracy ili sa Dr. Marshall Goldsmith iz Peter Drucker Fondacije - (za srednji i top menadžment) su ograničene na samo 30 ljudi.

Ovaj ekskluzivni događaj će ujedno biti prilika i za umrežavanje i direktne razgovore sa drugim privrednicima i donosiocima odluka. Seminari će se održati na engleskom jeziku sa simultanim prijevodom na srpski. Sva predavanja bit će dostupna na pregled 30 dana poslije Konferencije.

Što se tiče Konferencije i VIP sesija, bit će zaista od neprocjenjive vrijednosti za sve nas. Dr Marshall Goldsmith je poznati autoritet u području podrške uspješnim liderima da budu još bolji - da postignu pozitivne, trajne promjene u ponašanju: za sebe, svoje ljude i njihove timove. 

Naučite od najboljih kako postići osobni maksimum

U ovim dinamičnim vježbama na VIP sesiji, Dr Goldsmith opisat će klasične izazove, koji dolaze sa uspehom u rukovođenju i učiti vas kako da koristite ‘Što zaustaviti’ u treningu. Sudionici će naučiti da koriste “feedforward umjesto feedback) – pozitivan proces učenja koji je uspešno primijenjen širom svijeta.  Zatim će podijeliti dokazan model rukovođenja i treninga koji ima podršku u nagrađenim istraživanjima. Marshall će podijeliti strategiju nazvanu ‘Kotač promjene’ i pokazati kako on može biti korišten u planiranju života, treningu, kao i u organizacijskoj procjeni. 

Postanite lider kakav želite biti

Konačno, Dr Goldsmith će pokazati kako dnevna pitanja, posebno aktivna pitanja – mogu biti iskorištena da uvećaju individualnu efikasnost i utječu na angažiranje zaposlenih. “Postanite lider kakav želite biti; Couching tima za liderstvo, stvaranje uvjeta za osobnu inicijativu; Couching tima za promenu ponašanja, team building; Okidači za promjenu ponašanja; Kotač Promjene.“

Ostale teme su prodaja, organizacija vremena, fokus, produktivnost, menadžment rizika… Brianov program i na konferenciji i na VIP sesiji bit ćeMaximum Achievement and Business and Personal Model Reinvention ( Maksimalno lično i profesionalno dostignuće, i promjena osobnog i profesionalnog modela za postizanje boljih rezultata), iako ista tema Brianova VIP sesija bićei kao workshop vrlo praktična i interaktivna.

Za sve dodatne informacije na raspolaganju vam stoji Slavica Gavrić, +381 (0) 63 45 81 43, Balkan Business Executive Education (BBEE) FORUM. Portal za poduzetnike početnike MojBiz medijski je pokrovitelj  Konferencije

Dodaj komentar