Sensa power eventsS ponosom vam predstavljamo Sensin novi projekt u organizaciji Adria Medije Zagreb, magazina Sensa gdje i MojBiz ima ulogu pokrovitelja, Power Events, 11. svibnja 2018. u zagrebačkom Palace Hotelu i iz iskustava vrhunskih stručnjaka učite kako napredovati u poslovnom i privatnom životu!

Temeljite aktivnosti na svojim vrijednostima i uzivajteJeste li kao dijete htjeli utrpati previše aktivnosti u vaš dan jer se teško bilo odlučiti samo za jednu? Ili vam je to postao problem tek kasnije u životu kada vas je „život“ opteretio hrpom stvari koje „morate“ odraditi htjeli vi to ili ne?

Stella Karl Cosic„Ove rečenice koje deluju kao reklama, u stvari su suština poruke koje nam kroz svoje programe daje Marshall Goldsmith, jedan od najpriznatijih Executive Coacheva, predavača i autora iz oblasti liderstva u svetu“, rekla nam je Stella Karl Ćosić, Executive Coach iz Beograda.

Online strucni vodi kroz vase zivotne teskoceCoaching je već odavno popularna metoda koja se često koristi u poslovnom i privantom životu. Bilo je pitanje vremena kada će se pojaviti i online usluga. Online program Ramiro Moj life coach nudi mogućnost stručnog vodstva kroz životne teškoće.

U posljednjih nekoliko godina konačno se kao najveću snagu tvrtki počelo povezivati sa zaposlenicima tojest ljudskim kapitalom.  Kako potaknuti ljude da izvrsno rade svoj posao ostvaruju rezultate i premašuju postavljene ciljeve? Hm, pitanje za milijun dolara.

Live your dream Dragan M JovićMojBiz portal dobio je novog suradnika! Dragan M. Jović coach iz Beograda od nedavno se pridružio timu suradnika koji pomažu razvoju portala i time pridonose ideji besplatnog savjetovanja poduzetnika. Uživajte u Draganovim tekstovima!

Jasna Rilović, HR stručnjakinja objasnila je za MojBiz na koje sve načine poslodavci demotiviraju svoje zaposlenike.