Temeljite aktivnosti na svojim vrijednostima i uzivajteJeste li kao dijete htjeli utrpati previše aktivnosti u vaš dan jer se teško bilo odlučiti samo za jednu? Ili vam je to postao problem tek kasnije u životu kada vas je „život“ opteretio hrpom stvari koje „morate“ odraditi htjeli vi to ili ne?

Online strucni vodi kroz vase zivotne teskoceCoaching je već odavno popularna metoda koja se često koristi u poslovnom i privantom životu. Bilo je pitanje vremena kada će se pojaviti i online usluga. Online program Ramiro Moj life coach nudi mogućnost stručnog vodstva kroz životne teškoće.

U posljednjih nekoliko godina konačno se kao najveću snagu tvrtki počelo povezivati sa zaposlenicima tojest ljudskim kapitalom.  Kako potaknuti ljude da izvrsno rade svoj posao ostvaruju rezultate i premašuju postavljene ciljeve? Hm, pitanje za milijun dolara.

Live your dream Dragan M JovićMojBiz portal dobio je novog suradnika! Dragan M. Jović coach iz Beograda od nedavno se pridružio timu suradnika koji pomažu razvoju portala i time pridonose ideji besplatnog savjetovanja poduzetnika. Uživajte u Draganovim tekstovima!

Jasna Rilović, HR stručnjakinja objasnila je za MojBiz na koje sve načine poslodavci demotiviraju svoje zaposlenike.

Stella Karl Cosic„Ove rečenice koje deluju kao reklama, u stvari su suština poruke koje nam kroz svoje programe daje Marshall Goldsmith, jedan od najpriznatijih Executive Coacheva, predavača i autora iz oblasti liderstva u svetu“, rekla nam je Stella Karl Ćosić, Executive Coach iz Beograda.

Budi promjena koju želiš vidjetiZanima me, držite li se svoje riječi? Činite li ono o čemu “propovijedate” drugima? Ulažete li zaista maksimalan napor usmjeren ostvarivanju svoje želje s vrha liste prioriteta? Ili, najmanje, možete li reći da se trudite najbolje što znate i umijete?