Live your dream Dragan M JovićMojBiz portal dobio je novog suradnika! Dragan M. Jović coach iz Beograda od nedavno se pridružio timu suradnika koji pomažu razvoju portala i time pridonose ideji besplatnog savjetovanja poduzetnika. Uživajte u Draganovim tekstovima!

Stella Karl Cosic„Ove rečenice koje deluju kao reklama, u stvari su suština poruke koje nam kroz svoje programe daje Marshall Goldsmith, jedan od najpriznatijih Executive Coacheva, predavača i autora iz oblasti liderstva u svetu“, rekla nam je Stella Karl Ćosić, Executive Coach iz Beograda.

Budi promjena koju želiš vidjetiZanima me, držite li se svoje riječi? Činite li ono o čemu “propovijedate” drugima? Ulažete li zaista maksimalan napor usmjeren ostvarivanju svoje želje s vrha liste prioriteta? Ili, najmanje, možete li reći da se trudite najbolje što znate i umijete?

U posljednjih nekoliko godina konačno se kao najveću snagu tvrtki počelo povezivati sa zaposlenicima tojest ljudskim kapitalom.  Kako potaknuti ljude da izvrsno rade svoj posao ostvaruju rezultate i premašuju postavljene ciljeve? Hm, pitanje za milijun dolara.

Da li ste učinkoviti ili efikasni?Smatrate li da ste na radnom mjestu učinkovito sposobni, sposobno učinkoviti ili samo sposobni, za razliku od učinkoviti? Kada ste usmjereni na brzo rješavanje poslovnih zadataka, vjerovatno morate donositi odluke odlučno i trenutno.

Jasna Rilović, HR stručnjakinja objasnila je za MojBiz na koje sve načine poslodavci demotiviraju svoje zaposlenike.

Richard Branson Just do itPrisjetila sam se poznate izreke Richarda Bransona koju želim podijeliti s vama: „Screw it, let's do it“.