Young Lions 2017 Grand Prix Matko Buntić i Fran Mubrin iz agencije 404 jpgYoung Lions Croatia, natjecanje je za mlade profesionalce, a organizira se u okviru festivala Dani komunikacija. 

Malmer Christoffer Posjetitelji festivala čut će svjetske prakse o primjeni umjetne inteligencije u bankarskom sektoru, korištenju virtualne stvarnosti u prenošenju emocija i storytellingu te važnosti analize podataka i GDPR-u

Mr Bingo1Na Dane komunikacija, iz Londona u Rovinj, dolazi Mr. Bingo još jedan izrazito zanimljiv govornik koji svojim nastupom i djelovanjem iskače iz mase.

Web stranice za kvalitetno gubljenje vremenaSvakodnevno se služimo internetom iz potrebe ili u slobodno vrijeme i u tome uživamo! Da biste zaista uživali u surfanju i pritom se motivirali donosimo nekoliko web stranica koje će vas voditi i poticati na aktivnosti, a da istovremeno nećete gubiti vrijeme na nekvalitetan sadržaj.

Susan Credle Dani komunikacijaNa Danima komunikacija predavat će i Susan Credle. O njezinom poslovnom uspjehu najbolje govore brojne prestižne nagrade.

Graham Fink Dani komunikacijaUz podršku Hrvatskog Telekoma na Danima komunikacija predavat će Graham Fink, jedan od najnagrađivanijih kreativaca modernog svijeta koji stavlja tehnologiju u službu  kreativnosti.

HermesHolmU Rovinj dolaze višestruko nagrađivani PR stručnjaci vodećih europskih agencija za odnose s javnošću