forum banner Rabac1. Hrvatski Biciklistički Forum na temu "Cikloturizam u Hrvatskoj" održat će se 28. 04. 2017. u Hotel & Casa Sanfior Valamar u Rapcu s početkom u 13.30 sati.

88 rooms beograd hotelDizajn i arhitektura danas predstavljaju jedan od najbitnijih aspekta doživljaja gosta u svakom hotelu ili apartmanu. Sve je više novootvorenih boutique i design hotela i jedinstvenih koncepata hostela, integralnih hotela, kampova i kuća za odmor.

Kako POkemon Go može biti dobar za vaš biznisSvijet trese nevjerojatna groznica jer odrasli ljudi sve više ganjanju Pokemone. No, Pokemon Go može donijeti i osvježenje za vaš biznis i povećati vam promet. Ne vjerujete?

Peter Losch Maistra Best StayPeter Lösch, direktor luksuznog sektora Maistre, kada putuje na odmor želi osjetiti poseban doživljaj smještaja kroz dizajn i udobnost. Kao i svi ostali turisti, drži da je Hrvatska novo, turističko otkriće luksuznih putnika.

Web stranice za kvalitetno gubljenje vremenaSvakodnevno se služimo internetom iz potrebe ili u slobodno vrijeme i u tome uživamo! Da biste zaista uživali u surfanju i pritom se motivirali donosimo nekoliko web stranica koje će vas voditi i poticati na aktivnosti, a da istovremeno nećete gubiti vrijeme na nekvalitetan sadržaj.

Best Stay 2016 bannerRani popust za konferenciju Best Stay 2016 ubrzo završava. Prijavite se do petka 30. rujna i iskoristite popust u iznosu od 200 kn po danu.

Damjana Domanovac Damjana Domanovac, poduzetnica, organizatorica velikih turističkih događanja i urednica časopisa Orizzonti Travel, poziva sve da posjete PLACE2GO 2016 sajam koji će se održati u Boćarskom dom u Zagrebu od 18. do 20. ožujka 2016. i uživaju u raskoši turizma. Ulaz na sajam je besplatan.