Dani komunikacijaOrganizatori festivala Dani komunikacija do sada su predstavili zvučna imena, ali čini se da su pokoji AS do zadnjeg časa čuvali u rukavu – na predstavljanju cjelokupnog programa najavljen je dolazak AdBlocka.

3T Tourism Travel Tech 2018Turizam i IT kao dva rastuća i najuspješnija sektora u Hrvatskoj bi trebali više surađivati, nadopunjavati se i koristiti inovativna rješenja i proizvode startupa, što će u budućnosti biti i važnije zbog trendova korištenja tehnologije pri putovanjima i odmoru, naglasci su s konferencije 3T – Tourism, Travel and Tech održane u Zagrebu u organizaciji medijske kuće Bug.

Malmer Christoffer Posjetitelji festivala čut će svjetske prakse o primjeni umjetne inteligencije u bankarskom sektoru, korištenju virtualne stvarnosti u prenošenju emocija i storytellingu te važnosti analize podataka i GDPR-u

Siri Susan BennettAppleova aplikacija koja funkcionira na principu umjetne inteligencije učinila je glas Susan Bennet mega popularnim i svijetu poznatom kao Siri. Ove godine Siri ćemo uživo slušati na festivalu u Rovinju gdje dolazi uz podršku Hrvatske turističke zajednice

Web stranice za kvalitetno gubljenje vremenaSvakodnevno se služimo internetom iz potrebe ili u slobodno vrijeme i u tome uživamo! Da biste zaista uživali u surfanju i pritom se motivirali donosimo nekoliko web stranica koje će vas voditi i poticati na aktivnosti, a da istovremeno nećete gubiti vrijeme na nekvalitetan sadržaj.

Young Lions 2017 Grand Prix Matko Buntić i Fran Mubrin iz agencije 404 jpgYoung Lions Croatia, natjecanje je za mlade profesionalce, a organizira se u okviru festivala Dani komunikacija. 

Graham Fink Dani komunikacijaUz podršku Hrvatskog Telekoma na Danima komunikacija predavat će Graham Fink, jedan od najnagrađivanijih kreativaca modernog svijeta koji stavlja tehnologiju u službu  kreativnosti.