tanja puretaRamiro Moj life coach program online alat za samopomoć sa svojim je timom psihologa i marketingaša, osmislila Tanja Pureta.

Iva Silla Zagreb Secret Zagreb WalksIva Silla, kazivačica, kako sebe voli predstaviti, provela je mnoge turiste, domaće i strane, po tajnim putevima Zagreba poznatijim kao Secret Zagreb Walks! Zato je i pokrenula paušalni obrt, vrlo čest odabir turističkih vodiča. Iz vlastitog iskustva objasnila je kako se pokreće paušalni obrt, što su mu prednosti, a što nedostaci.

 

PametnitusLOOPSOd trenutka kada su mediji prvi puta objavili članak o genijalnom proizvodu osječkih studenata, jedinstvenom u svijetu - Pametni tuš LOOPS, krenula je lavina poruka i poziva, od investitora do ljudi koji nude besplatne savjete i pomoć ... Matias Knežević (20), Kristijan Gorupić (21), Niko Jeleč (21), osvarili su svoj san da postanu poduzetnici koji će popraviti situaciju i pokrenuti druge. 

Gordana Nikolić PAR RijekaAko ste odlučili studirati u Rijeci i zanima vas poduzetništvo, sigurno ste napravili dobar izbor. U Rijeci je jako živa poduzetnička scena, a u posljednje tri godine i startup scena.

Tea Perović: Svatko može postati vrstan govornik! Koliko puta vam se dogodilo da zastanete u prezentaciji, u javnom nastupu, niste dobro napisali govor, priprema za prezentaciju je loša ... ili strani jezik koji učite nema veze s onim što vam je potrebno na poslu ili u svakodnevnoj komunikaciji.

gornjogradske coprnice pozivOvaj razgovor vodila sam sa simpatičnim zagrebačkim Gornjogradskim coprnicama nadajući se da me neće "zacoprati". Iako ih s velikim interesom prate svi uzrasti, ovaj program nametnuo se kao izvrsna ideja za poslovni turizam. Kako razveseliti svog poslovnog partnera? Poklon u obliku ovakvog vođenja originalna je ideja!

Uskoro će u metropoli biti moguće bitcoinom platiti - šišanje. Bitcoin je virtualna valuta koja se polako počela širiti izvan internetskih krugova.