Pin It

Beč je sukladno istraživanju londonskog poduzeća PeoplePerHour proglašen najboljim gradom za startupove u cijelom svijetu, javlja Inozemni ured Grada Beča.

U to smo se uvjerili sami kada smo na poziv Inozemnog ureda grada Beča posjetili nekoliko važnih poduzetničkih potpornih institucija, akceleratora i nevladinih udruga.Tada smo istražujući kako to Beč pomaže poduzetnicima otkrili niz kvalitetnih gradskih službi, a jedna od njih je definitivno Gospodarska agencija grada Beča.

startup_cities_vienna.JPG

U Beču visoka kvaliteta života i dobar javni prijevoz

Dunavska metropola najviše je bodova skupila zahvaljujući visokoj kvaliteti života i dobrom javnom prijevozu. Posebno je dobro ocijenjena i kvaliteta zdravstvenih usluga u glavnom gradu Austrije, cijena uredskih prostora, mogućnost pronalaska kvalitetnih i visoko kvalificiranih kadrova te brzina interneta.

U prvih pet gradova svrstali su se i Tokio, Madrid, Singapur i Bruxelles.

Mnogi su startupi unaprijedili i potpuno promijenili suvremeni način života, a Beč im u tome pomaže uz brojne programe financiranja i izvrsnom poduzetničkom infrastrukturom. Vjerujemo da će se sve više uspinjati na ljestvici najpoželjnijih grdova za život i rad poduzetnika.

Koji su najbolji gradovi za startupe

Kako bi ste što lakše donijeli odluku u kojem ćete gradu raditi i voditi svoj startup i pokrenuti svoj biznis, na web stranici People per Hour, londonske tvrtke specijalizirane za zapošljavanje freelancera, možete na jednostavan način usporediti karakteristike važne za pokretanje biznisa u određenim svjetskim metropolama.

Startup_cities.JPG

 

Za sve informacije o gradu Beču i poslovanju obratite se Ivani Ćosić, suradnici za odnose s javnošću i medije Inozemnog ureda Grada Beča, Miramarska cesta 24/9. kat, 10000 Zagreb, T +385 1 646 26 20, M +385 99 573 51 85, E Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.W www.eurocommpr.hr. Pratite ih na Facebooku i Twitteru

Izvor: Eurocommpr

Foto: pixabay i screenshot people per hour


Pratite nas

 facebook twitter youtube linkedin google

UNUTARNJE Slider vijesti