Jedinstvena kontatna točka za usluge PSC portalPronađite potrebne informacije i obavite formalnosti na online portalu e-vlade Jedinstvene kontaktne točke.

PPK PAR Poduzetnicki kamp sudioniciZavršio je još jedan PPK - PAR Poduzetnički Kamp u Rijeci s proglašenjem pobjednika na Trsatskoj Gradini. Naučili smo dosta o design thinkingu, podijelili puno informacija, ideja, družili se s veselim timovima sudionika i mentorima. Pobjednici ovogodišnjeg PPK su članovi tima Radio Korzo, a jedan od njih je i student Visoke poslovne škole PAR. Čestitke svim timovima!

PAR poduzetnički kampVisoka poslovna škola PAR iz Rijeke u suradnji sa Silos Group organizira PAR Poduzetnički Kamp u Rijeci (PPK) od 28. do 31. kolovoza 2017., uz potporu renomiranih tvrtki i institucija. Program će se održavati na Visokoj poslovnoj školi PAR, u centru Rijeke, sa završnom manifestacijom na Trsatskoj gradini 31.kolovoza 2017. godine.

Renata BrkićPoduzetnica Renata Brkić, na godišnjem kongresu organizacije WBAF – World Business Angels Forum imenovana je  povjerenicom za Hrvatsku. Najavila je i ulaganja prvog Social Impact Venture Fonda u hrvatske projekte.

Fuckup nightsIako koncept za „FuckUp Nights“ potječe iz Meksika gdje je 2012. godine pet prijatelja po prvi put organiziralo takvo druženje u međuvremenu se ovakvo druženje proširilo u 58 zemalja. U Austriji od 2014. godine.