Pokrećete udrugu? Evo što vam je potrebnoTrend je razvoja neprofitnog poduzetništva, a glavni akteri su udruge. U Republici Hrvatskoj u ožujku 2013. bilo je registrirano više od 48400 udruga. Svaki dan u Hrvatskoj se osnuje osam udruga. Vrijeme je da razmislite o osnivanju vlastite!

Kako pokrenuti mali biznisKada je pravo vrijeme da promijenite posao, uzmete stvar u svoje ruke i pokrenete vlastiti poduzetnički poduhvat?

Austrijanci azilantima nude radionice poduzetništva

Od izbjeglice do poduzetnika! Uspješan primjer integracije azilanata u društvo dolazi iz Beča. Tijekom 2017. godine 250 je azilanata sudjelovalo na radionicama za osnivanje poduzeća bečke Službe zapošljavanja.

Republika Irska pokretanje tvrtkePitanja koja sve više dolaze na poduzetnički portal MojBiz.com odnose se na pokretanje tvrtke u inozemstvu. Država koja vas najviše zanima, a to nije čudno, je Republika Irska. Poduzetnici najviše pokreću tvrtke u inozemstvu jer imaju konkurentne poreze i vrlo efikasnu administraciju.

Žene bez PARdona Rijeka PARVisoka poslovna škola PAR obilježava Svjetski dan poduzetništva žena 17. studenog 2017. u Rijeci organizacijom konferencije Žene bez PARdona.