Pin It

Normalizirala se situacija s COVID-19 i sasvim je logično da se mnogi budući poduzetnici pitaju hoće li ponovno krenuti mjere samozapošljavanja.

Mojbiz.com portal za poduzetnike početnike sve više prima upita o tome kada ponovno kreće mjera samozapošljavanja. Obzirom da su krenule razne informacije, jedna je da mjera ponovno kreće u srpnju, druga da kreće u rujnu, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Odsjek za odnose s javnošću, upitali smo jesu li počeli razmatrati mogućnost ponovnog uvođenja mjera. Odgovor smo primili u svega nekoliko minuta!

Odgovor Hrvatskog zavoda za zapošljavanje prenosimo u cijelosti

"Slijedom normalizacije situacije vezane uz COVID-19, u razmatranju su mogućnosti prestanka privremene obustave dijela programa aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Sve pravodobne informacije o eventualnoj ponovnoj aktivaciji mjere potpora za samozapošljavanje možete pratiti na našoj web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Iako je odgovor koji smo primili bio neodređen, ali ipak naznačava neke skore promjene, slijedi da pratimo web stranicu Zavoda i ponovno pošaljemo upit.

Stoga, pratite Mojbiz.com jer konačna informacija dolazi sljedeći tjedan.

Autorica: Mirjana Fijolić

Foto: Pexels

 


Pratite nas

 facebook twitter youtube linkedin google