U ovom europskom gradu mobitelom se ocitavaju satovi za potrosnju vode prate termini odvoza otpada Trećina svih austrijskih gradova i općina već duže vrijeme zaprima zahtjeve i zamolbe građana upućene putem pametnih telefona i tableta!

3T 2018bNakon velikog uspjeha lanjske konferencije 3T – Tourism, Travel and Tech,Bug organizira drugo izdanje, 20. ožujka, ovaj put u većem i luksuznijem prostoru Boutique Cinema Kaptol u Zagrebu.

Antispam savjeti za newsletterNewsletter je odličan marektinški alat i u tome se svi slažu, i stručnjaci i poduzetnici. Da biste zaokružili svoju komunikacijsku priču potrebno je znati, hoće li vaš email doći na željenu adresu. Da ne bi završio u spamu treba poštivati sljedeća pravila.

Crowd farming Španjolska farmaŠpanjolski proizvođači naranči otkrili su novi kanal prodaje - internet. Otišli su korak dalje i omogućili svakome da jednim klikom kupi svoje drvce. Ovu ideju su patentirali i nazvali je crowd farming.

Projekt e-Građani Sustav e-Građani je za građane besplatan, a pristup se ostvaruje ispunjavanjem pristupnice u Fini.

Business Lens za poduzetnice iz Hrvatske EBRDBusiness Lens je inovativna online platforma kreirana za poduzetnice iz Hrvatske kako bi im pružila uvid u njihovo poslovanje, a pokrenuta u okviru EBRD Programa za poduzetnice.

Najbolje vrijeme za objavu posta na facebookuJedno od važnijih pitanja prilikom plasiranja sadržaja na vašu Facebook fan page je svakako i ono vremensko. Kada je najbolje vrijeme za objavu sadržaja vašim fanovima, objašnjava portal Dekoder.biz.