Business Lens za poduzetnice iz Hrvatske EBRDBusiness Lens je inovativna online platforma kreirana za poduzetnice iz Hrvatske kako bi im pružila uvid u njihovo poslovanje, a pokrenuta u okviru EBRD Programa za poduzetnice.

Antispam savjeti za newsletterNewsletter je odličan marektinški alat i u tome se svi slažu, i stručnjaci i poduzetnici. Da biste zaokružili svoju komunikacijsku priču potrebno je znati, hoće li vaš email doći na željenu adresu. Da ne bi završio u spamu treba poštivati sljedeća pravila.

PasswordPoznato je da se većina ljudi nemarno odnosi prema svojim lozinkama. Stručnjaci iz POSLuH-a ponudili su  nekoliko savjeta kako odabrati kvalitetnu lozinku koja će biti najsigurnija.

Projekt e-Građani Sustav e-Građani je za građane besplatan, a pristup se ostvaruje ispunjavanjem pristupnice u Fini.

Besplatni grupni Skype poziviOd sada se u video razgovor na Skypeu mogu besplatno uključiti maksimalno 10 osoba bilo da koriste PC ili Mac, odnosno Windows, Windows Phone, Android ili iOS uređaje.

Najbolje vrijeme za objavu posta na facebookuJedno od važnijih pitanja prilikom plasiranja sadržaja na vašu Facebook fan page je svakako i ono vremensko. Kada je najbolje vrijeme za objavu sadržaja vašim fanovima, objašnjava portal Dekoder.biz.

Kako povećati doseg Facebook straniceEvo savjeta kako podići promet na Facebook stranici a da ne kupujete oglas?