Pin It

Balkan Business Forum 2021 održat će se po peti put, 18. studenoga 2021. u Kombank Dvorani u Beogradu.

Balkan Business Forum već godinama okuplja snažnu zajednicu najuspješnijih organizacija, poslovnih lidera, direktora, CEO, vlasnika i eksperata iz različitih područja biznisa u regiji. Kvalitetu događaja iz godine u godinu prepoznaje sve više svjetskih i regionalnih vizionara, stručnjaka i vodećih kompanija, koji su rado viđeni gosti i partneri.
 

Tema Balkan Biznis Foruma 2021 je NOVI principi LIDERSTVA - NOVE strategije za budućnost. Prijavite se i uhvatite popust!

Balkan Biznis Forum 2021 je namijenjen CEO, generalnim direktorima, top menadžmentu kompanija, kao i HR i L&D menadžerima, timovima koji upravljaju inovacijama, R&D menadžerima, vlasnicima biznisa. Događaj okuplja donosioce odluka u kompanijama i organizacijama i vlasnike biznisa iz regije.
 
Balkan Business Forum okupit će vodeće svjetske eksperte, mislioce i lidere iz područja biznisa i omogućiti sudionicima da u direktnom kontaktu na radionicama i VIP sesijama razmijene stavove i znanje sa svjetskim stručnjacima na temu kompleksnosti, organizacijske budućnosti, agilnosti, održivosti, transformacije, inovacija i upravljanja ljudima.

Prijavite se i uhvatite popust!

Sudionici BBForuma 2021 u moućnosti su da u okviru konferencije diretno dobiju odgovore na mnoga svoja pitanja i razmijenjuju iskustva sa vodećim svjetskim stručnjacima, a sve to uz odličnu hranu, druženje i veselu atmosferu.
 
Uvjerite se zašto je Balkan Business Forum jedan od najatraktivnijih poslovnih događaja u regiji i pridružite se velikoj zajednici lidera.
 
Broj mesta je ograničen! Prijavite se na vrijeme!

Simultani prijevod osiguran!  Pridružite se 18. studenoga 2021. na Balkan Biznis Forumu 2021

Foto i tekst: Balkan Business Forum