Pin It

b4cloudPrva velika konferencija o modernom internetskom poslovanju u oblaku održat će se u zagrebačkom Hypo Centru, 17. listopada 2013.

 

Ekskluzivno na konferenciji Business for Cloud - B4CLOUD: Jon Froda - suosnivač globalnog poslovnog rješenja Podio, kojeg aktivno koristi više od 200 000 poduzeća diljem svijeta, nakon velike prošlogodišnje turneje po Americi, po prvi puta dolazi u Hrvatsku! Na B4CLOUD konferenciji otkrit će konkretne savjete za unapređenje poslovnih procesa te podijeliti svoju viziju o budućnosti poslovanja.

Podio je jedno od najvećih online poslovnih rješenja u svijetu, kojeg je za oko $53 milijuna preuzeo Citrix. Ključnu ulogu u njegovom rastu imao je vrhunski danski stručnjak za web poslovanje Jon Froda - suosnivač Podia, te jedan od predavača na konferenciji B4CLOUD, koja će se održati 17. 10. 2013. u zagrebačkom Hypo Centru za više od 300 posjetitelja u dvorani Kornati.

Jon Froda, vrhunski danski strateg, vizionar i uspješan biznismen, u samo nekoliko godina sa tvrtkom Podio je došao do stotina tisuća poslovnih korisnika. Jon je globalni lider internetskog poslovanja, prepun iskustva i znanja o tehnologijama, online poslovnim rješenjima i organizaciji timova. Neprocjenjivo iskustvo u dosadašnjoj karijeri ga čini idealnom osobom da na B4CLOUD konferenciji održi inspirativno i poučno predavanje o konkretnim strategijama uspjeha u cloud poslovanju.

Uz Jona, ne propustite i brojna druga zanimljiva predavanja hrvatskih i inozemnih stručnjakasaznajte kako bolje organizirati svoje poduzeće koristeći online poslovna rješenja, odnosno cloud rješenja. Osim kvalitetnih predavanja, svi posjetitelji i predavači moći će u ležernoj atmosferi B4CLOUD konferencije razmijeniti poslovna iskustva i obogatiti susret novim poslovnim kontaktima i suradnjama.

Iskoristite nisku cijenu rane kotizacije od samo 540 kn + PDV. Rezervirajte svoje mjesto na konferenciji što prije!

 

Tko stoji iza B4CLOUD konferencije?
 

Business for Cloud - B4CLOUD ne bi uspjela bez podrške glavnog organizatora, vodećeg hrvatskog poslovno-financijskog cloud rješenja CPP, te članova stručnog tima koji dolaze iz tvrtki Infinum, Google Adriatics i H&D INFO.

Medijski konferenciju podržavaju hrvatski portali Index.hr, Tportal.hr, Poslovni Turizam, InfoTrend, CISEx, MojBiz.com, Hrvatska na dlanu, ZGportal, CroPC i časopis VIDI, te mediji iz regije: ITdogađaji, Advertiser Serbia i IT VESTI.

Prijatelji konferencije PutujBolje.com osigurat će posjetiteljima dobru zabavu u predvorju konferencije i vrijedne nagrade, a za smještaj predavača i sudionika pobrinuo se Esplanade Zagreb Hotel. Službeni automobil konferencije osigurava Automobili Škojo (Mercedes).

Ne propustite vrhunska predavanja međunarodnih stručnjaka koji tvore izuzetan cjelodnevni program 17.10.2013. u zagrebačkom Hypo Centru! Registracije sudionika su otvorene putem online obrasca.


Pratite nas

 facebook twitter youtube linkedin google

UNUTARNJE Slider vijesti