Pin It

Ova apliakcija vas spašava od gubljenja vremena na internetuKako prestati gubiti vrijeme na internetu. Aplikacija će vas spasiti da bespotrebno je bacate vrijeme koje vam je itekako potrebno. Jer vrijeme je novac!

 

You Should Probably je ekstenzija za Firefox koja vas pokušava odvratiti od gubljenja vremena tako što vas gnjavi prijedlozima kako bi mogli bolje iskoristiti svoje vrijeme.

Za razliku od ekstenzija kao što su LeechBlock (Firefox) ili Nanny (Chrome), You Should Probably neće blokirati siteove, već će na vrhu zgubidanske stranice izbaciti veliki banner koji je moguće zatvoriti, ali ga je teško ignorirati, budući da će pokriti dio gdje se obično nalaze elementi nužni za navigaciju.

Na njemu će pisati što biste mogli u tom trenutku raditi, umjesto što zurite u fotografije mačića ili čitate 250. članak na Wikipediji zaredom. Tako će vam, piše Tech Crunch, predložiti čitanje knjige ili šetnju. Možete dodati i vlastite prijedloge, ako želite, kao i zalijepiti banner na bilo koji siteove.


Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima na Facebook, Twiter, Linkedin, Pinterest!


Pratite nas

 facebook twitter youtube linkedin google

UNUTARNJE Slider vijesti