Pin It

google_mapsNedavno je predstavljena lokalizirana verzija Google Mapsa na maps.google.hr za lokalne korisnike i tvrtke. Detaljne karte Hrvatske dostupne su na Google Maps putem bilo koje Internet tražilice ili putem Google Maps na mobilnim telefonima s mogućnošću pristupa Internetu. Preporuka, upišite svoj biz u Google kartu! To je posao koji traje 10 minuta, a svi će vas lako pronaći. Postanite vidljivi!

 

Kako se navodi u objavi za medije, nova usluga omogućit će korisnicima Google Maps pretraživanje online karata, lokacija tvrtki, besplatno oglašavanje putem Google Maps Local Business Centra, kreiranje vlastitih karata i provjeravanje lokacija, dok su u pokretu.

Maps Hrvatska će korisnicima u Hrvatskoj omogućiti jednostavnije korištenje Google karte. Posebno je važna mogućnost za vlasnike tvrtki koji mogu postaviti svoje informacije putem Local Business Centra što im omogućuje da podijele svoje kontakte, radno vrijeme, slike i još puno toga sa cijelim svijetom.

Razmišljajte i o tome da će Hrvatsku kao vrlo popularnu turističku destinaciju pretraživati mnogi stoga će i korisnici Google karata iz Njemačke, Austrije, Češke i drugih zemalja moći korstiti  karte za planiranje svog godišnjeg odmora i ujedno pronaći vaše poduzeće lakše i još saznati koju informaciju više.

Autorica: Mirjana Fijolić, www.mojbiz.com


Pratite nas

 facebook twitter youtube linkedin google

UNUTARNJE Slider vijesti