Pin It

blackberry-bold

Kad vas poduzetnički život baca nemilosrdno od jednog sastanka na drugi i tako unedogled, mjesecima, ured nosite sa sobom. Ono što su tajnice nekad bile i umilnim glasom odgovarale na pozive, dok ste vi radili na terenu, danas je to vaš umilni glasić koji odgovara na poziv ili još bolje email poruka koju primite just in time.

Ovo je kratka priča o uredu na cesti i malom frendu Blekiju koji je uvijek uz vas točnije u vašem džepu .... gdje vaša poslovna priča počinje on je u stopu prati.

 

U današnje vrijeme, uspješni poduzetnici često putuju i obavljaju posao i dok su izvan ureda. Kada se radi o važnom e-mailu koji vas najvjerojatnije čeka u mailboxu, nikako se ne možete opustiti dok ste izvan tvrtke. Zato se sa sigurnošću prepustite u naše ruke jer vam Vodafone BlackBerry® rješenja omogućavaju donošenje pravovremenih i bržih odluka u pokretu. Uz BlackBerry uvijek možete biti dostupni kolegama i biti u kontaktu s vašim prijateljima. Odabir BlackBerry usluge ovisi o količini posla koji obavljate putem e-mail poruka te posjedujete li vlastiti e-mail server.

BlackBerry vam omogućava pristup e-mail porukama, kalendaru i adresaru u svakom trenutku i na svakoj lokaciji. Naravno, BlackBerry je i mobilni telefon, pomoću njega možete slati SMS i MMS poruke te pretraživati internet. Ovaj mali uređaj predstavlja moćan poslovni alat na putu vašeg uspjeha jer sve što trebate da biste bili u tijeku sa svakodnevnim obavezama stane u vaš džep.Na svakom mjestu i u svako vrijeme za pretraživanje interneta koristite BlackBerry Browser (www).

O proizvodu više na www.vipnet.hr 


Pratite nas

 facebook twitter youtube linkedin google

UNUTARNJE Slider vijesti