Pin It

Riječani i Opatijci pripremili su online program Akceleracijski Bootcamp, vol.1 za sve one koji imaju ideju iz područja turizma i ugostiteljstva i treba im stručna pomoć kako bi je razradili.

Ideje i tehnologije iz područja turizma i ugostiteljstva

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija sa svojim partnerom STEP RI znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci poziva vas da se prijavite na Akceleracijski Bootcamp. Ukoliko imate ideju iz područja turizma i ugostiteljstva, ali niste sigurni ima li potencijal, treba vam stručna pomoć kako bi ju dodatno razradili, uočili ste problem koji mislite da bi trebalo riješiti, ali niste sigurni od kuda krenuti, prijavite se u Akceleracijski Bootcamp, vol.1 .

 Rok za prijavu u trodnevni online program generiranja i razrađivanja poduzetničke ideje iz područja turizma i ugostiteljstva je 22. ožujka 2021.

Virtualna predavanja i mentoriranja

Bootcamp će biti održan putem digitalnih alata poput ZOOM-a i Conceptboarda. Moguća je prijava u timu ili individualno, neovisno o tome da li imate već razrađenu ideju ili ne. Ukoliko se tim ili pojedinac prijavljuje s postojećom idejom, važno je da je ona usmjerena na rješavanje nekog problema iz domene turizma i ugostiteljstva.

Sudjelovati mogu svi zainteresirani, neovisno o tome imaju li već razrađenu ideju ili ne. Možete sudjelovati pojedinačno ili u timu.

Rad na idejama uz vodstvo mentora

Akceleracijski Bootcamp kreće u utorak, 30. ožujka 2021. u 17 sati , kada će sudionici započeti rad na svojim idejama uz vodstvo mentora. Rad na idejama podrazumijeva virtualna predavanja i mentoriranja.

Teme koje će biti pokrivene:

  • definiranje problema i pronalaženje rješenja
  • definiranje konkurencije
  • resursa, aktivnosti
  • hodogram provedbe

Više informacija o samom projektu i natječaju

Najbolji timovi Bootcampa dobit će priliku da sudjeluju u RCK HUB-u

Ako se prijavite u Akceleracijski Bootcamp trodnevni online program generiranja i razrađivanja poduzetničkih ideja i postanete jedan od njaboljih timova, otvara vam se mogućnost za ulazak u šestomjesečni program RCK HUB-a.

RCK HUB je besplatan šestomjesečni programu edukacije i mentoriranja koji će se odvijati pri Regionalnom centru kompetentnosti Opatija.

Izvor: STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci

Foto: pexels