Pin It

Viola vas poziva na radionicu prirodne ljetne kozmetikeŽelite li uživati u suncu i ljetu, unaprijediti zdravlje i pobrinuti se za ljepotu - krajnje je vrijeme da se počnete pripremati! Viola vas poziva na veselo popodnevno druženje –  radionicu prirodne ljetne kozmetike!

 

Nema "kemije", samo prirodna kozmetika

Da li ste se ikad upitali što sve stavljate na kožu dok ste na cijelo tijelo nanosili “faktor 50”?

Od sada ćete točno znati od čega je napravljena vaša krema i čemu pojedini sastojci služe.

Nema “kemije”, jer koristimo isključivo prirodne sastojke vrhunske kvalitete čija je jedina uloga da hrane, njeguju i štite vašu kožu.

Viola Vas poziva na veselo popodnevno druženje –  radionicu prirodne ljetne kozmetike!

Kako spriječiti alergije na sunce ?

Obradit ćemo sve što trebate znati o sunčevom zračenju (vrstama zračenja i kako pojedino djeluje), o tipovima kože i kako koji tip izlagati suncu, da li uzimati betakarotene kao pripremu ili ne, kada, u kojim slučajevima i kako, o pripravcima prije, za vrijeme i nakon izlaganja suncu (sa više receptura za izradu), kako njegovati kožu u slučaju da dođe do opeklina i kako spriječiti “alergije” na sunce (sa recepturama). Na kraju, naučit ćemo kako otjerati komarce eteričnim uljima i riješiti ih se na prirodan način bez kemije i smrada!  

Sami izrađujete svoju prvu kremu za sunčanje!

Na ovoj radionici dobivate opširnu skriptu sa puno vrijednih i korisnih informacija i prezentacija pripravaka.

U sklopu radionice sami izrađujete:

  • svoju prvu kremu za sunčanje
  • svjetlucavi gel za njegu poslije sunčanja, koji ističe preplanulost i daje vlažnost (može sadržavati eterična ulja i djelovati regenerirajuće na kožu),
  • ili umirujući gel nakon uboda komaraca (po želji)
  • uljnu mješavinu protiv komaraca u maceratu praha urucuma

Stečeno praktično i teoretsko znanje biti će vam više nego dovoljno kako biste sami po želji mogli izrađivati i sve ostale prezentirane pripravke.

Radionica je pažljivo i profesionalno pripremana isključivo na načelima francuske škole aromaterapije, te jamči vrhunsku (aromaterapeutsku) kvalitetu sastojaka, njihovo djelovanje, kao i funkcionalna svojstva pripravaka potrebna za svakodnevnu upotrebu.

Radionica u malim grupama do tri sata!

Trajanje radionice je približno tri sata, odnosno dok se ne odradi planirani posao. Radi se u malim grupama do najviše 4 polaznika.

Nakon radionice «Viola» vam trajno pruža podršku i pomoć u vašem budućem samostalnom radu!

Do ljeta ima još dovoljno vremena da komotno obavite radionicu i kvalitetno pripremite organizam “iznutra” i “izvana”.

Uživajte opušteno u suncu i ljetu, a onda se ponosno vratite i fascinirajte prijatelje s prirodno preplanulom i privlačnom mekom baršunastom kožom!

Prijave na radionicu po povoljnim cijenama na Uhvati val

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima! Lajkaj MojBiz Facebook stranicu. Komentiraj!