Pin It

21 Biti poduzetnik je dovoljno teško, a još je teže kada morate sami istraživati i sakupljati informacije za koje niste ni znali da postoje. Seminar je napravljen tako da u jednom danu naučite sve "sitnice" koje će vam olakšati vođenje tvrtke.

Izabrali smo 21 temu koje pokrivaju najčešća pitanja poduzetnika.

 

21 "sitnica" koju bih volio da mi je netko objasnio kada sam krenuo u biznis radionicu vodi Gordan Horbec, inače to je autor www.imamnovac.com/ website koji svi čitaju i hvale.

Mjesto: Zagreb, Petrovaradinska 1c

Vrijeme: seminar se održava svake prve radne subote u mjesecu

Broj slobodnih mjesta: 5

Predavač: Gordan Horbec

Iz sadržaja:

1. Kako izvući novac iz tvrtke
2. Troškovi reprezentacije, kome koliko smijem pokloniti
3. Zaposlenik=direktor=vlasnik? Prava i obveze svakog od njih
4. Porez na dodanu vrijednost (PDV) zašto ga plaćam, a meni nisu platili?
5. Pozajmice tvrtki i obrnuto
6. Kako zaposliti ili otpustiti radnika, potrebna dokumentacija i procedure
7. Korištenje privatnog automobila u poslovne svrhe i obrnuto
8. Obračun plaće, neoporezivi iznosi koje možete isplatiti, povrat poreza, troškovi prijevoza
9. Ugovor o djelu, autorski ugovor - kada se mogu koristiti
10. Amortizacija
11. Račun dobiti i gubitka i bilanca, potpisujete ih, čemu uopće služe?

+ 10 sličnih tema

Termin: na portalu imam NOVAC   

Cijena: 1001,00 kn + PDV = 1.231,23 plaća se na račun tvrtke Opulento 2360000-1101830927 (Zagrebačka banka) prije početka seminara. U cijenu je uključen lagani ručak.

Prijave se vrše na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., molimo vas pošaljite ime, prezime te podatke o tvrtki na koju želite da izdamo R1 račun.

Komentari polaznika

Meni kao kadru strogo tehničke naobrazbe (strojarstva) i nultog obrazovanja na područjima ekonomije, financija a najmanje na području poduzetništva, ovakav seminar je definitivno otkriće i svakako izvrstan izvor korisnih i hvalevrijednih informacija. Neznam dali uopće i postoje slični seminari koji bi u tako kratkom periodu dali tako mnogo potrebnih i važnih savjeta za vođenje tvrtke ili obrta. Isti su primjenjivi odmah u praksi i neznam kako sam uopće i mogao bez njih voditi tvrtku i biznis. Ne mogu a ne spomenuti tvoje strpljivo, stručno i izuzetno kvalitetno izlaganje koje je istovremeno prilagođeno svim polaznicima. Seminar i predavanje su bili stvarno pravi užitak i zbog toga ih s razlogom preporučujem svima.
Veselim se i bilježim za svaku novu “sitnicu“ ovakvog tipa. Keep up the good work!
N.K. (34 g.), poduzetnik, vlasnik tvrtke.


Vrijeme je proletjelo, informacije su bile stručne i vrijedne, diskusije zanimljive, a poznanstva koja smo stekli mogu se razviti u suradnju i ugodno druženje i ubuduće. Seminar svakako preporučam svakom poduzetniku-početniku prije pokretanja posla jer pruža iscrpne odgovore na baš sva ona pitanja s kojima se svi susretnemo u tom izazovnom vremenu. Također i poduzetnici koji neko vrijeme već vode svoju tvrtku mogu čuti korisne savjete.
Poticajno u svakom smislu! Hvala!
Diana Pečkaj Vuković
Jupiteriana d.o.o.