Pin It

Online strucni vodi kroz vase zivotne teskoceCoaching je već odavno popularna metoda koja se često koristi u poslovnom i privantom životu. Bilo je pitanje vremena kada će se pojaviti i online usluga. Online program Ramiro Moj life coach nudi mogućnost stručnog vodstva kroz životne teškoće.

Ramiro Moj life coach bit će predstavljen na konferenciji 14.11.2017. u 09:00 u dvorani ban Frankopan hotela Dubrovnik, Gajeva 1 u Zagrebu kao potpuno nov i jedinstveni online program na hrvatskom jeziku za samopomoć u rješavanju životnih problema, usvajanju poželjnih navika, donošenju kvalitetnih odluka i općenito osobnom razvoju.

Ramiro Moj life coach nudi mogućnost stručnog vodstva

Ovaj program omogućuje svima da na stručan i sustavno strukturiran način analiziraju vlastitu životnu situaciju i donesu kvalitetne odluke za unapređenje vlastitog života. Današnji način života pred nas stavlja velike izazove, a često nismo u mogućnosti doći do dobrog savjetnika, jer nam je financijski ili prostorno nedostupan. Online program Ramiro Moj life coach nudi mogućnost stručnog vodstva kroz životne teškoće po iznimno pristupačnoj cijeni!

Na konferenciji će biti predstavljena stručna podloga Ramiro Moj life coach programa, kao i način na koji funkcionira, kako bi prvi imali uvid u alat koji će mnogima omogućiti da nauče donositi kvalitetne odluke i doći do učinkovitih rješenja za probleme s kojima se suočavaju.

Više informacija na www.ramiro.hr

Foto: thebluediamondgallery.com

PROMO