Pin It

U posljednjih nekoliko godina konačno se kao najveću snagu tvrtki počelo povezivati sa zaposlenicima tojest ljudskim kapitalom.  Kako potaknuti ljude da izvrsno rade svoj posao ostvaruju rezultate i premašuju postavljene ciljeve? Hm, pitanje za milijun dolara.

Za samo dva dana napravite najveće promjene u svom poslovnom životu!

Ne propustite dva najbolja poslovna dana 2017. godine! Pozivamo vas da sudjelujete na BBEE Balkan Business Executive Education POSLOVNOM FORUMU, koji se održava 29. i 30. svibnja 2017. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Broj mesta je ograničen. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Lideri Delta Holding-a, KPMG-a, Generally, Volvo, Wurth, Vojvođanska Banka ... i drugi su već ocijenili da će BBEE - Poslovni Forum, 29. i 30. svibnja 2017. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu biti dva najbolja poslovna dana u 2017. godini.

Na službenoj webstranici više informacija o predavačima i prijava za sudjelovanje. Teme foruma su: inspiracija, transformacija i akcija, a konferencija je namenjena CEO, generalnim direktorima, top menadžmentu kompanija, kao i menadžerima prodaje i marketinga.

Brian Tracy kao zvijezda konferencije

Zvijezda konferencije je, svakako, Brian Tracy, najtraženiji trener za prodaju u svijetu. Fokus njegovog ovogodišnjeg predavanja, je njegov novi program koji će Brian premijerno predstaviti na BBEE Poslovnom Forumu 2017 “Maximum Achievement 2.0” ( Maksimalno osobno i profesionalno dostignuće, i promjena osobnog i profesionalnog modela za postizanje boljih rezultata), odličan program za poslovnu edukaciju rukovodioaca i zaposlenih.

Svjetski broj 1 poslovni um Dr Marshall Goldsmith

Ocijenjen, i ove godine, kao svetski broj 1 poslovni um i svjetski broj 1 izvršni trener za srednji i top menadžment, na svečanosti Thinkers50 u Londonu, Dr Marshall Goldsmith će predavanjem “Coaching for Leadership: Developing Ourselves, Coaching Our People, and Building Engagement” (Trening za liderstvo: razvijajmo sebe, trenirajmo naše ljude i gradimo zajedništvo), predstaviti jedinstvenu coaching metodologiju MGSCC, namijenjenu liderima i upoznati uspješne lidere s tehnikama kako da postignu pozitivne, trajne promene u ponašanju: za sebe, svoje ljude i timove.

Kako zadržati partnere i zaposlene?

Dr Gennady Polonski, ekonomist i professor na Brunel University UK, autor zapažene knjige “Menadžment u ekonomijama u tranziciji - od Berlinskog do Kineskog zida", govorit će o drugačijim modelima restruktuiranja firmi, koje gube svoju poziciju na tržištu, ali bez velikih investicija, i kako zadržati partnere i zaposlene tokom  ovog teškog razdoblja.

Osnivač DSM (Dance Space Molecules - IgraMolekula u prostoru) couching metodologije, koja se zasniva na radu na sebi, Dr Graziano Dominici ukazat će na načine kako da se lideri ‘sami sebi sklone s puta’, kako da izađu iz vlastitog  matrixa , i naprave kvantni skok za uspjeh na profesionalnom i osobnom polju.

VIP sesije sa Brian Tracy ili sa Dr. Marshall Goldsmith iz Peter Drucker Fundacije - (za srednji i top menadžment) su ograničene na samo 30 ljudi.

Detalji o Forumu, sudionicima, VIP sesijama, prijavi za sudjelovanje su dostupni na službenoj web stranici konferencije.

Besplatan e-book

Ukoliko ste zainteresirani možete skinuti sa sajta www.business-forum.bbee.co.rs priručnik „Total Business Mastery“, koji je štampan za Brianov seminar u travnju 2016.

Budite u toku! Pratite Forum na društvenim mrežama: facebook; twitter; linkedIN; youtube...


Za sve dodatne informacije telefon +381 (0) 61 290 1870 i email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. webstranice www.business-forum.bbee.co.rs i www.bbee.co.rs organizatora BBEE online Trening i Edukacija, Zanimljiv Model Edukacije • Jednostavan pristup Znanju • Efikasniji način Treninga.  NAUKA INOVACIJA KOMUNIKACIJA
Tel: + 381 11 265 8015, Nemanjina 4/I , 11000 Beograd, Srbija