Pin It

horoskopski_znakovihoroskopski_znakoviU prethodnom tekstu pisali smo o poslovnoj astrologiji i koliko je ona važna za donošenje važnih poslovnih odluka koje mogu imati veze s većim ulaganjima, investicijama, proširenjem poslovanja, odabirom poslovnog partnera, zaposlenika. Kako svaki znak ima predispozicije da bolje obavlja neki posao od onog drugog, donosimo osnovne karakteristike svakog. No, upozoravaju astrolozi, i ovo treba gledati isključivo na individualnoj razini jer samo takva analiza ima smisla.

Ovan je predsiponiran baviti se poduzetništvom, sportom, politikom, raditi u vojsci biti pravnim. Bik je primjerice dobar u građevinskim poslovima, radu s nekretninama, trgovini, umjetnosti, ugostiteljstvu pogotovo gastronomiji i kulinarstvu.

Dok su blizanci skloniji baviti se trgovinom, prodajom, prodajom osiguranja, poslovima kod kojih je baza komunikacija, govor, marketing. A, rak odlično obavlja sve struke otvorene ljudima, rad s djecom, ugostiteljstvo. Lavovi su pravi poduzetnici, a i pravo, medicina pa i umjetnička akademija nisu im slabija strana.

Kod djevica je rad sa nekretninama poslovna aktivnost koja daje odlične poslovne rezultate, ali i ekonomija, računovodstvo, analitički poslovi, pisanje, filozofija. U domeni estetike, umjetnosti vaga je izvrsna. Ništa slabija nije u pravu, diplomaciji ali i odnosima s javnošću.

Škorpion će se više usmjeriti na istraživačke poslove, medicinu, psihologiju, kriminalistiku, vojska, politiku, a strijelac na: sport, financije, marketing, turizam. U posredovanju u prodaji nekretnina izvrstan će biti strijelac, no dobro mu idu ekonomija i politika. Vodenjak dobro razumije nove tehnologije, elektrotehniku, elektroniku, informatiku, svijet kompjutera, interneta, programiranje, web dizajn, glazbu. Ribe su pak sklone umjetnosti, zdravstvu, i radu u socijalnim službama.

Iz poslovnog horoskopa vide se godine uspjeha, promjena, krizna razdoblja, da li je pojedincu bolja opcija samostalni, privatni posao ili rad za druge. Korisne informacije može pružiti i kada je riječ o poslovnim partnerstvima: kvaliteta, dužina partnerstva, mogućnost prevara, nekorektnog ponašanja jednog od partnera u poslovnom odnosu ), informacije o financijskim ulaganjima.

OVAN: poduzetništvo, sport, politika, vojska, pravo
BIK: građevina, rad sa nekretninama, trgovina, umjetnost, ugostiteljstvo - gastronomija, kulinarstvo
BLIZANCI: trgovina, prodaja, svijet osiguranja, poslovi kod kojih je baza komunikacija, govor, marketing
RAK: struke otvorene ljudima, rad sa djecom, ugostiteljstvo
LAV: poduzetništvo, pravo, medicina, umjetničke akademije
DJEVICA: rad sa nekretninama, ekonomija, računovodstvo, analitički poslovi, pisanje, filozofija
VAGA: domene estetike, umjetnost, pravo, diplomacija, odnosi sa javnošću PR
ŠKORPION: istraživački poslovi, medicina, psihologija, kriminalistika, vojska, politika
STRIJELAC: sport, financije, marketing, turizam
JARAC: nekretnine, ekonomija, politika
VODENJAK: nove tehnologije, elektrotehnika, elektronika, informatika, svijet kompjutera, interneta, programerstvo, web dizajn, glazba
RIBE: umjetnost, zdravstvo, socijalne službe.

Autor: Mirjana Fijolić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Slika: www.dogastrology.com


Pratite nas

facebook linkedin

UNUTARNJE Slider vijesti